İçeriğe geç

Aksigorta

    Aksigorta müşterileri için müşteri hizmetleri kanallarını kullanmaktadır. Bankaya ait müşteri hizmetleri bilgileri için makalemizden faydalanabilirsiniz.

    Aksigorta Müşteri Hizmetleri

    Aksigorta Müşteri Hizmet’lerine telefon ile arayarak ulaşmak mümkündür.  444 27 27’yi arayarak kolayca ulaşabilirsiniz. Bunun dışında internet sitesinden Canlı Destek yardımı alabilirsiniz.  Sitenin sağ alt köşesinde yer alan Canlı Destek uygulamasına tıklayarak oradan iletişimi kurmak mümkündür. Canlı destek uygulamasını kullanarak sağlık poliçeniz hakkında bilgi alabilirsiniz. Bunun için Aksağlık mobil uygulamasında yer alan Canlı Destek’e yazarak kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Aksigorta müşteri hizmetlerine ulaşmak için başka hangi kanalları kullanabileceğinizi makalemizin devamında bulunan Aksigorta müşteri hizmetleri bilgileri başlığında bulabilirsiniz. Aksigorta müşteri hizmetleri ile ilgili detaylı bilgi için makalemizin devamını okuyabilirsiniz.

    Aksigorta Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    Aksigorta müşterileri destek almak için aşağıda verilen kanalları kullanabilir. Telefon ile arama, canlı destek, e-posta gönderme gibi yöntemler mevcutur. Ayrıca sosyal medya üzerinden takip ederek hem kuruluş ile ilgili bilgiler takip edilebilir, hem de iletişim kurulabilir. Aksigorta müşteri hizmetlerini arayarak her türlü sorunda destek alabilirsiniz. Aksigorta müşteri hizmetleri büyük bir titizlikle sorununuzu çözecektir. Hızlı bir şekilde tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden takip ederek son gelişmelerden haberdar olabilir yine bu hesaplara mesaj atarak müşteri hizmetleri departmanının sizinle iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz. E-posta göndererek size dönüş yapmalarını sağlayabilirsiniz. Ürünlerle ilgili sorun yaşamanız durumunda servis talep ederek evinize gelinmesini isteyebilirsiniz. Böylece cihazınızdaki sorun çözülebilir.

    Aksigorta ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek ve hizmet için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    Aksigorta Müşteri Hizmetleri Bilgileri

    ☎️ 444 27 27

    ☎️ 0216 280 88 88

    ☎️ Fax : 0216 280 88 00

    ✉️ [email protected]

    ✉️ İletişim formu için tıklayınız.

    📍 Fatih Sultan Mehmet Mah. Poligon Cad. Buyaka 2 Sitesi 1 Blok No:8A, İç kapı No:2 Ümraniye/İstanbul Türkiye

    Aksigorta Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri : Aksigorta müşteri hizmetleri hattı 7 gün 24  saat hizmet vermektedir.

    Aksigorta Müşteri Hizmetleri Şikayet

    Aksigorta müşteri hizmetlerine dair bir şikayet kaydı bulunamamıştır. Aksigorta ile ilgili şikayet kaydı alınması durumunda sizinle buradan paylaşabiliriz.