İçeriğe geç

Ana Sigorta

    Ana Sigorta müşterileri için müşteri hizmetleri kanallarını kullanmaktadır. Ana Sigorta’ya ait müşteri hizmetleri bilgileri için makalemizden faydalanabilirsiniz.

    Ana Sigorta Müşteri Hizmetleri

    Ana Sigorta müşteri hizmetleri telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı Ana Sigorta müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı Ana Sigorta müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Telefon dışında e-posta ve sosyal medya hesapları üzerinden de iletişim kurabilirsiniz. Ana Sigorta internet sitesinde bulunan e-posta destek linkini kullanarak onlara sorununuzu kolayca iletebilirsiniz. Dilerseniz iletişim adresini kullanarak doğrudan sorumlular ile görüşebilirsiniz. Ana Sigorta müşteri hizmetleri size her konuda yardımcı olacaktır. İnternet sitesine girerek burdan da iletişim kurabilirsiniz.

    Ana Sigorta Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    Ana Sigorta müşterileri destek almak için aşağıda verilen kanalları kullanabilir. Telefon ile arama, canlı destek, e-posta gönderme gibi yöntemler mevcutur. Ayrıca sosyal medya üzerinden takip ederek hem kuruluş ile ilgili bilgiler takip edilebilir, hem de iletişim kurulabilir. Ana Sigorta müşteri hizmetlerini arayarak her türlü sorunda destek alabilirsiniz. Ana Sigorta müşteri hizmetleri büyük bir titizlikle sorununuzu çözecektir. Hızlı bir şekilde tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden takip ederek son gelişmelerden haberdar olabilir yine bu hesaplara mesaj atarak müşteri hizmetleri departmanının sizinle iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz. E-posta göndererek size dönüş yapmalarını sağlayabilirsiniz. Ürünlerle ilgili sorun yaşamanız durumunda servis talep ederek evinize gelinmesini isteyebilirsiniz. Böylece cihazınızdaki sorun çözülebilir.

    Ana Sigorta ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek ve hizmet için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    Ana Sigorta Müşteri Hizmetleri Bilgileri

    ☎️ 0850 460 62 62

    Dahili Numaraları

    • Kişisel verilen korunması kanunu hakkında bilgi almak için 8’i
    • Ambulans Hizmetleri için 1’i
    • Acil Yol Yardım Hizmetleri için 2’yi
    • İkame Kiralık Araç için 3’ü
    • Konut ve İşyeri Yardım için 4’ü
    • Hasar İhbar işlemleri için 5’i
    • Sağlık Provizyon İşlemleriniz için 6’yı
    • Poliçe işlemleri, hasar dosya durum bilgisi, ürünlere yönelik bilgilendirme ve diğer asistans hizmetleri için 7’yi

    ☎️ Faks : (0212) 970 62 62

    ✉️ HASAR BİLGİ [email protected]

    ✉️ DEĞER KAYBI [email protected]
    ✉️ ŞİKAYET [email protected]

    📍  SAAT SOKAK SPINE TOWER NO:5 KAT:11 MASLAK / SARIYER / İSTANBUL

     https://www.anasigorta.com.tr/

    Ana Sigorta Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri : 7/24 hizmet vermektedir.

    Ana Sigorta Müşteri Hizmetleri Şikayet

    Ana Sigorta müşteri hizmetlerine dair bir şikayet kaydı bulunamamıştır. Ana Sigorta ile ilgili şikayet kaydı alınması durumunda sizinle buradan paylaşabiliriz.