İçeriğe geç

Prive Sigorta

    Prive Sigorta müşterileri için müşteri hizmetleri kanallarını kullanmaktadır. Prive Sigorta’ya ait müşteri hizmetleri bilgileri için makalemizden faydalanabilirsiniz.

    Prive Sigorta Müşteri Hizmetleri

    Prive Sigorta müşteri hizmetleri telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı Prive Sigorta müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı Prive Sigorta müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Telefon dışında e-posta ve sosyal medya hesapları üzerinden de iletişim kurabilirsiniz. Prive Sigorta internet sitesinde bulunan e-posta destek linkini kullanarak onlara sorununuzu kolayca iletebilirsiniz. Dilerseniz iletişim adresini kullanarak doğrudan sorumlular ile görüşebilirsiniz. Prive Sigorta müşteri hizmetleri size her konuda yardımcı olacaktır. İnternet sitesine girerek burdan da iletişim kurabilirsiniz.

    Prive Sigorta Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    Prive Sigorta müşterileri destek almak için aşağıda verilen kanalları kullanabilir. Telefon ile arama, canlı destek, e-posta gönderme gibi yöntemler mevcutur. Ayrıca sosyal medya üzerinden takip ederek hem kuruluş ile ilgili bilgiler takip edilebilir, hem de iletişim kurulabilir. Prive Sigorta müşteri hizmetlerini arayarak her türlü sorunda destek alabilirsiniz. Prive Sigorta müşteri hizmetleri büyük bir titizlikle sorununuzu çözecektir. Hızlı bir şekilde tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden takip ederek son gelişmelerden haberdar olabilir yine bu hesaplara mesaj atarak müşteri hizmetleri departmanının sizinle iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz. E-posta göndererek size dönüş yapmalarını sağlayabilirsiniz. Ürünlerle ilgili sorun yaşamanız durumunda servis talep ederek evinize gelinmesini isteyebilirsiniz. Böylece cihazınızdaki sorun çözülebilir.

    Prive Sigorta ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek ve hizmet için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    Prive Sigorta Müşteri Hizmetleri Bilgileri

    ☎️ 0850 811 94 00

    ✉️  [email protected]

    ✉️  [email protected]

    ✉️  [email protected]

    ✉️ Öneri ve şikayetler için tıklayınız.

    📍    Fulya Mahallesi, Büyükdere Cd. Torun Center D Blok No: 74, Kat: 12, 34394
    Şişli/İstanbul

     https://www.privesigorta.com/

      Twitter
    Youtube

    Prive Sigorta Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri : Prive Sigorta müşteri hizmetleri 7/24 hizmet vermektedir.

    Prive Sigorta Müşteri Hizmetleri Şikayet

    Prive Sigorta müşteri hizmetlerine dair bir şikayet kaydı bulunamamıştır.  Prive Sigorta ile ilgili şikayet kaydı alınması durumunda sizinle buradan paylaşabiliriz.