İçeriğe geç

Wifi54

    Wifi54, Sakarya ilinde tam 15 yıldır hizmet veren bir firmadır. Wifi54 bilişim sektöründe bulunan firmaların ortak kurduğu bir firmadır.  Wifi54 müşterileri için müşteri hizmetleri kanallarını kullanmaktadır. Wifi54’e ait müşteri hizmetleri bilgileri için makalemizden faydalanabilirsiniz.

    Wifi54 Müşteri Hizmetleri

    Wifi54 müşteri hizmetleri telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı Wifi54 müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı Wifi54 müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Telefon dışında e-posta ve sosyal medya hesapları üzerinden de iletişim kurabilirsiniz. Wifi54 internet sitesinde bulunan e-posta destek linkini kullanarak onlara sorununuzu kolayca iletebilirsiniz. Dilerseniz iletişim adresini kullanarak doğrudan sorumlular ile görüşebilirsiniz. Wifi54  müşteri hizmetleri size her konuda yardımcı olacaktır. İnternet sitesine girerek burdan da iletişim kurabilirsiniz.

    Wifi54 Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    Wifi54 müşterileri destek almak için aşağıda verilen kanalları kullanabilir. Telefon ile arama, canlı destek, e-posta gönderme gibi yöntemler mevcutur. Ayrıca sosyal medya üzerinden takip ederek hem kuruluş ile ilgili bilgiler takip edilebilir, hem de iletişim kurulabilir. Wifi54 müşteri hizmetlerini arayarak her türlü sorunda destek alabilirsiniz. Wifi54 müşteri hizmetleri büyük bir titizlikle sorununuzu çözecektir. Hızlı bir şekilde tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden takip ederek son gelişmelerden haberdar olabilir yine bu hesaplara mesaj atarak müşteri hizmetleri departmanının sizinle iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz. E-posta göndererek size dönüş yapmalarını sağlayabilirsiniz. Ürünlerle ilgili sorun yaşamanız durumunda servis talep ederek evinize gelinmesini isteyebilirsiniz. Böylece cihazınızdaki sorun çözülebilir.

    Wifi54 ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek ve hizmet için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    Wifi54 Müşteri Hizmetleri Bilgileri

    ☎️  +90 264 777 24 54

    ✉️ [email protected]

    ✉️ Öneri ve şikayetler için tıklayınız.

    📍  Çark Caddesi Hilmi Kayın İşmerkezi Kat:3 No:310 Adapazarı / Sakarya

    https:// wifi54.com

     Linkedin
      Twitter
    Youtube

    Wifi54 Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri : Wifi54 müşteri hizmetleri hafta içi 09.00-24.00, hafta sonu 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

    Wifi54 Müşteri Hizmetleri Şikayet

    Wifi54 müşteri hizmetlerine dair bir şikayet kaydı bulunamamıştır. Wifi54 ile ilgili şikayet kaydı alınması durumunda sizinle buradan paylaşabiliriz.