İçeriğe geç

n11

    n11 online olarak hizmet sunan bir alışveriş sitesidir. Bünyesinde bir çok firmayı bulunduran n11 üzerinden istediğiniz ürünleri uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. n11 internet sitesinden yada mobil uygulamasından satın aldığınız ürünlerle ilgili sorun yaşamanız durumunda satıcı ile değil doğrudan n11 ile iletişim kurarsınız.

    n11 Müşteri Hizmetleri

    n11 müşteri hizmetleri telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı n11 müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı n11 müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Telefon dışında e-posta ve sosyal medya hesapları üzerinden de iletişim kurabilirsiniz. n11 internet sitesinde bulunan e-posta destek linkini kullanarak onlara sorununuzu kolayca iletebilirsiniz. Dilerseniz iletişim adresini kullanarak doğrudan sorumlular ile görüşebilirsiniz. n11 müşteri hizmetleri size her konuda yardımcı olacaktır. İnternet sitesine girerek burdan da iletişim kurabilirsiniz.

    n11 Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    n11 müşterileri destek almak için aşağıda verilen kanalları kullanabilir. Telefon ile arama, canlı destek, e-posta gönderme gibi yöntemler mevcutur. Ayrıca sosyal medya üzerinden takip ederek hem kuruluş ile ilgili bilgiler takip edilebilir, hem de iletişim kurulabilir. n11 müşteri hizmetlerini arayarak her türlü sorunda destek alabilirsiniz. n11 müşteri hizmetleri büyük bir titizlikle sorununuzu çözecektir. Hızlı bir şekilde tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden takip ederek son gelişmelerden haberdar olabilir yine bu hesaplara mesaj atarak müşteri hizmetleri departmanının sizinle iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz. E-posta göndererek size dönüş yapmalarını sağlayabilirsiniz. Ürünlerle ilgili sorun yaşamanız durumunda servis talep ederek evinize gelinmesini isteyebilirsiniz. Böylece cihazınızdaki sorun çözülebilir.

    n11 ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek ve hizmet için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş.

    ☎️  0850 333 0011

    ✉️  [email protected]

    📍  Reşitpaşa Mah. Katar Cad. İTÜ Arı Teknokent 3 Binası Blok No: 4 İç Kapı No: 902
    Sarıyer/İstanbul – 34467

    n11 Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri : n11 müşteri hizmetleri 7/24 hizmet sunmaktadır.

    n11 Müşteri Hizmetleri Şikayet

    n11 müşteri hizmetlerine dair bir şikayet kaydı bulunamamıştır. n11 ile ilgili şikayet kaydı alınması durumunda sizinle buradan paylaşabiliriz.