İçeriğe geç

Papara

    Papara, dijital bir cüzdandır. Finansal bir kuruluştur. “Elektronik Para Kuruluşu” olarak hizmet vermektedir. Yurt içinde ve yurtdışında alışveriş yapma imkanı sunmaktadır. Bunun dışında para gönderme, para alma, fatura ödeme gibi bankacılık işlemlerini gerçekleştirme imkanı sunar. Elektronik ortamda ödeme yapabileceğiniz bir sistemdir. Elektronik para denilebilir. Papara hesabına yatırdığınız parayı papara card yardımı ile kullanabilirsiniz. Sorun yaşamanız durumunda yada merak ettiğiniz konular olduğunda müşteri hizmetleri hattını arayabilirsiniz.

    Papara Müşteri Hizmetleri

    Papara müşteri hizmetleri telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı Papara’ya iletebilirsiniz. Telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı Paparaya iletebilirsiniz. Telefon dışında e-posta ve sosyal medya hesapları üzerinden de iletişim kurabilirsiniz. Papara internet sitesinde bulunan e-posta destek linkini kullanarak onlara sorununuzu kolayca iletebilirsiniz. Dilerseniz iletişim adresini kullanarak doğrudan sorumlular ile görüşebilirsiniz. Papara müşteri hizmetleri size her konuda yardımcı olacaktır. İnternet sitesine girerek burdan da iletişim kurabilirsiniz.

    Papara Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    Papara müşterileri destek almak için aşağıda verilen kanalları kullanabilir. Telefon ile arama, canlı destek, e-posta gönderme gibi yöntemler mevcutur. Ayrıca sosyal medya üzerinden takip ederek hem kuruluş ile ilgili bilgiler takip edilebilir, hem de iletişim kurulabilir. Papara müşteri hizmetlerini arayarak her türlü sorunda destek alabilirsiniz. Papara müşteri hizmetleri büyük bir titizlikle sorununuzu çözecektir. Hızlı bir şekilde tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden takip ederek son gelişmelerden haberdar olabilir yine bu hesaplara mesaj atarak müşteri hizmetleri departmanının sizinle iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz. E-posta göndererek size dönüş yapmalarını sağlayabilirsiniz. Ürünlerle ilgili sorun yaşamanız durumunda servis talep ederek evinize gelinmesini isteyebilirsiniz. Böylece cihazınızdaki sorun çözülebilir.

    Papara ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek ve hizmet için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    Papara Elektronik Para A.Ş.

    ☎️ 0850 340 0 340 – 0850 340 03 50

    ✉️  [email protected]

    📍    Burhaniye Mahallesi, Atilla Sokak, No:7-1, Üsküdar / İstanbul

    Papara Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri : Papara müşteri hizmetleri 7/24 hizmet sunmaktadır.

    Papara Müşteri Hizmetleri Şikayet

    Papara müşteri hizmetlerine dair bir şikayet kaydı bulunamamıştır. Papara ile ilgili şikayet kaydı alınması durumunda sizinle buradan paylaşabiliriz.