İçeriğe geç

DHL

    Adrian Dalsey, Larry Hillblom ve Robert Lynn bir araya gelerek DHL’yi kurmuştur. Kurdukları şirket lider bir lojistik şirketi olmuştur. Çok sayıda ülkede ve bölgede hizmet vermektedir. Çalışan sayısı oldukça fazladır. DHL lojistik dünyasına yenilikler getirmiştir. Bu yönüyle lider bir lojistik şirketi olmayı başarmıştır. Çalışanları ile birlikte her gün çalışarak sizlere hizmet sunmuştur. Sınırların ötesinde yeni pazarlara ulaşmanızı sağlayarak şirketinizin büyümesine katkı sağlamıştır. Ayrıca sevdiklerinize yada kurumsal ortaklarınıza gönderdiğiniz mektupların güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlamıştır. Hala bu hizmetleri vermeye devam etmektedir.

    DHL Müşteri Hizmetleri

    DHL dünya çapında hizmet veren bir firmadır. Çok sayıda ülkede ve bölgede taşımacılık hizmeti sunarak insanlara yardımcı olmaktadır. Mektup, ürün, bilgi gönderilerini yönetmektedir. Ulaşımını sağladığı ürün ve hizmetlerde ortaya çıkabilecek sorunlar için müşterilerine destek olmaktadır. Gönderi ihtiyaçları, koli hizmetleri, uluslararası şirket postalarının ulaştırılması gibi alanlarda çıkan sorunlar yada bilgi alışverişi için müşteri hizmetleri yardımda bulunmaktadır. Böylece paketinizle ilgili detaylara kolayca ulaşabilir, gerektiğinde destek alabilirsiniz.

    DHL Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    DHL hizmetleri ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    DHL EXPRESS

    Kişisel ve kurumsal gönderi takipleri için kullanabileceğiniz müşteri hizmetleri hattı ve e-posta gönderebileceğiniz bağlantı aşağıdaki gibidir:

    ☎️ 444 00 40
    📍 İstanbul Havalimanı Kargo Bölgesi Tayakadın Mah. Nuri Demirağ Cad. No:9 34277 Arnavutköy İstanbul-Türkiye

    DHL PARCEL

    Standart uluslararası ve yurt içi koli hizmetleri için müşteri hizmetleri alabileceğiniz iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir:

    DHL Müşteri Hizmetleri Şikayet

    DHL ile ilgili herhangi bir müşteri şikayeti alınmamıştır.