İçeriğe geç

TCL

    TCL çeşitli ürünler üreten bir teknoloji markası olarak hizmet vermektedir. TCL ekran paneli, TV, ev konforu ve mobil cihazlar üretmektedir. 1981 yılından bu yana hizmet vermektedir. Araştırma geliştirme çalışmaları yapılarak dünya çapında üretim yapılmaktadır. 160’dan fazla ülkede ürün satışı yapılmaktadır. Yenilikçi teknolojisi ile insanların yaşamlarına konforlu deneyimler katmak için çalışmaktadır.  TCL markası sattığı ürünlere dair müşteri hizmetleri hattı ve farklı kanallar üzerinden iletişim kurma imkanı sunmaktadır. Böylece yaşanan sorunlar yada sormak istenenler iletilerek çözüm süreci başlatılabilir.

    TCL Müşteri Hizmetleri

    TCL müşteri hizmetleri telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı TCL’ye iletebilirsiniz. Telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı TCL’ye iletebilirsiniz. Telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı TCL’ye  iletebilirsiniz. Telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı TCL’ye iletebilirsiniz. Telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı TCL’ye iletebilirsiniz. Telefon dışında e-posta ve sosyal medya hesapları üzerinden de iletişim kurabilirsiniz. TCL internet sitesinde bulunan e-posta destek linkini kullanarak onlara sorununuzu kolayca iletebilirsiniz. Dilerseniz iletişim adresini kullanarak doğrudan sorumlular ile görüşebilirsiniz. TCL müşteri hizmetleri size her konuda yardımcı olacaktır. İnternet sitesine girerek burdan da iletişim kurabilirsiniz.

    TCL Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    TCL müşterileri destek almak için aşağıda verilen kanalları kullanabilir. Telefon ile arama, canlı destek, e-posta gönderme gibi yöntemler mevcutur. Ayrıca sosyal medya üzerinden takip ederek hem kuruluş ile ilgili bilgiler takip edilebilir, hem de iletişim kurulabilir. TCL müşteri hizmetlerini arayarak her türlü sorunda destek alabilirsiniz.

    TCL ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek ve hizmet için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    ☎️ 0850 209 98 25 (0850 2099 TCL)

    ✉️ t[email protected]

    📍   Yetkili Servislerin adresleri için buraya tıklayınız.

    TCL Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri :

    Hafta içi: 9.00 – 20.00 *Canlı Destek

    Hafta sonu: 10.00 – 20.00 *Canlı Destek

    (20.00 itibariyle Otomatik Kayıt Sistemi)

    TCL Müşteri Hizmetleri Şikayet

    TCL müşteri hizmetlerine dair bir şikayet kaydı bulunamamıştır. TCL  ile ilgili şikayet kaydı alınması durumunda sizinle buradan paylaşabiliriz.