İçeriğe geç

Yurtiçi Kargo

    Yurtiçi Kargo, müşterilerine kaliteli hizmet sözü vererek Söz Verdiğimiz Gibi sloganını hareket noktası olarak belirlemiştir. Bu slogandan güç alarak yoluna başlayan ve devam eden Yurtiçi Kargo hızla artan müdürlükler, aktarma merkezi, çalışanlar ve araç filosu ile hizmet vermektedir. Yurtiçi Kargo sektörde lider konuma gelmek için nitelikli insan kaynakları ve müşteri odaklı hizmet anlaşıyı sayesinde bu hedefine ulaşmıştır.

    Yurtiçi Kargo Müşteri Hizmetleri

    Yurtiçi Kargo çağrı merkezinden pazar günü dışında haftanın diğer günlerinde hizmet almanız mümkündür. Yurtiçi Kargo çağrı merkezini arayarak yada diğer kanalları kullanarak ulaştığınızda aşağıdaki hizmetleri alabilirsiniz. Bu hizmetler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

    • En yakın şube bilgisine ulaşabilirsiniz.
    • Kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.
    • Teslimat bilgisi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
    • Teslim süreleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
    • Adrese kurye talebinde bulunabilirsiniz.
    • Her türlü görüş, öneri ve şikâyetlerinizi iletebilirsiniz.
    • Ayrıca 7 gün 24 saat sesli yanıt sistemini kullanarak en yakın şube bilgisi, kargo nerede ve teslimat bilgilerine ulaşabilirsiniz.

    Tüm bu bilgi ve hizmetlere müşteri hizmetlerini kullanarak ulaşabilirsiniz.

    Yurtiçi Kargo Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    Yurtiçi Kargo müşteri hizmetlerine telefonla, mail ile yada sosyal medya ile ulaşmak mümkündür. Yurtiçi Kargo hizmetleri hakkında bilgi almak için yada aldığınız hizmetle ilgili bilgi, şikayet, geri bildirim gibi durumları iletmek için Yurtiçi Kargo çağrı merkezini arayabilir diğer iletişim kanallarını kullanarak iletişim kurabilirsiniz. Yurtiçi Kargo müşteri hizmetleri size kargolamak süreci hakkında bilgiler verebilir. Sorun yaşamanız durumunda bu sorunları çözebilmek için yardımcı olabilir.

    Yurtiçi Kargo ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek ve hizmet için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    ☎️ 444 99 99
    ✉️  Yurtiçi Kargo İletişim Formu 
    📍  Yurtiçi Kargo şube adresleri için buraya tıklayınız.

    Özellikle sosyal medya hesaplarını takip ederek kargo hizmetleri ile ilgili yeniliklere ulaşabilirsiniz. Bu kanallardan sorunlarınızı da iletebilirsiniz.

    Yurtiçi Kargo Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri : Pazar günleri hariç haftanın diğer günleri saat 08.00 ile 20.00 arasında hizmet alabilirsiniz.

    Yurtiçi Kargo Müşteri Hizmetleri Şikayet

    Yurtiçi Kargo müşteri hizmetlerine dair bir şikayet kaydı bulunamamıştır.