İçeriğe geç

Sürat Kargo

    Sürat Global, Sürat Tahsilatlı, Sürat Kredili Kargo, Sürat Bilgilendirme, Sürat Ambalaj hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Sürat Kargo ile çalışan kişiler bu hizmetleri kaliteli bir şekilde alabilirler. Uzun yıllardır kargo hizmet vermektedir. Sürat Kargo hizmet vermeye başladığından beri yönetimi ve hizmet anlayışını geliştirerek yoluna devam etmektedir. Müşteri odaklı ve sürekli yenilenen bir hizmet yaklaşımı mevcuttur. Sektörde önemli bir yere gelmiştir. Sürat Kargo hizmete başladığı günden beri gelişmektedir.

    Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri

    Sürat Kargo, teknolojiyi en iyi şekilde kullanmayı hedefleyip bunu başarmıştır. Sürat Kargo müşterilerinin kargolarını süratli, kaliteli ve güvenli bir şekilde yapmaktadır. Sürat Kargo kargoculuğa değer katarak bu işi yapmak için çalışır. Teknolojik gelişmeleri iş ile birleştirerek yoluna devam etmektedir. Sürat Kargo şirket vizyonu doğrultusunda müşterilerine güvenli ve şeffaf taşımacılık hizmeti sunmaktadır. Müşteri hizmetleri adı altında farklı kanallardan müşterilerine ulaşmaktadır. Müşteri memnuniyetini dikkate alarak çözüm odaklı hizmet sunmaktadır.

    Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    Sürat Kargo müşterileri için bir müşteri hizmetleri platformu oluşturmuştur. Sürat Kargonun oluşturmuş olduğu müşteri hizmetleri kanallarından dilediğinizi seçerek hizmet alabilirsiniz. Sürat Kargo hakkında merak ettiklerinizi sorabilir yada şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz. Vermek istediğiniz kargonuzun alınmasından, yolda olan kargonuzun takibine kadar her türlü işlemi şeffaf ve hızlı kargoculuk hizmeti anlayışı ile alabilirsiniz. Sürat Kargo müşteri hizmetleri hattını arayarak görevliden kargonuzla ilgili tüm bilgileri alabilirsiniz. Sürat Kargo müşteri hizmetlerini telefon ile arayabilirsiniz. İsterseniz e-posta adresine e-posta atarak iletişim kurabilir, şubelere giderek doğrudan iletişim kurabilirsiniz. Müşteri hizmetleri hattını aramak en pratik yöntemdir. Bunların dışında sosyal medya hesaplarını kullanabilirsiniz.

    Sürat Kargo ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek ve hizmet için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    ☎️  0850 202 0 202
    ✉️  [email protected]
    📍   Sürat Kargo şube adresleri için buraya tıklayınız.

    Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri : Hafta içi 09:00 – 18:00, Cumartesi günleri ise 09:00 – 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

    Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri Şikayet

    Sürat Kargo müşteri hizmetlerine dair bir şikayet kaydı bulunamamıştır.