İçeriğe geç

Türkiye Sigorta

    Türkiye Sigorta, 27 Ağustos 2020 itibarıyla faaliyet göstermeye başlayan sigorta şirketidir. Türkiye Varlık Fonu bünyesinde bulunan kamu sigorta şirketleri Ziraat Sigorta A.Ş., Halk Sigorta A.Ş’nin Güneş Sigorta A.Ş. ile birleştirilmesiyle kurulmuştur. Türkiye Sigorta Borsa İstanbul’da TURSG koduyla işlem görmeye başlamıştır.

    Türkiye Sigorta Müşteri Hizmetleri

    Türkiye Sigorta müşterileri için kurduğu müşteri hizmetleri hattı ile onların sorunlarını, sorularını ve merak ettikleri konuları aydınlatmak ve çözmek için çalışır. Türkiye Sigorta Müşteri Hizmetlerine bir çok kanaldan ulaşılabilir. Bu kanallar aracılığı ile müşteri hizmetleri hizmeti alınabilir. Türkiye Sigorta müşteri hizmetlerinde telefon ile arana, faks gönderme, e-posta gönderme, adrese giderek iletişim kurma (özellikle şubelere), sosyal medya hesabından iletişim kurma gibi kanallar mevcuttur. Bu kanalları kullanarak kolayca iletişim kurabilirsiniz.

    Türkiye Sigorta Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    Tüm acil yardım talepleriniz için 7/24 hizmet veren +90 (850) 202 20 20 no.lu Çağrı Merkezi hattını arayabilirsiniz.  Sigorta poliçesi ile teminat altına alınmış varlıklarınızda poliçede belirtilen riziko kapsamında hasar meydana gelmesi durumunda size Acil Yol Yardım, Acil Konut Yardımı yapılır. Bunun dışında Acil İşyeri Yardım talepleriniz alınır. Bunun için aşağıda verilen numarayı arayabilirsiniz.

    İhbar anında müşteri temsilcisine aşağıda belirtilen bilgilerin iletilmesi gerekmektedir.

    • Poliçe numarası
    • Sigortalı isim ve/veya ünvanı
    • Sigortalının T.C. Kimlik No’su / Vergi No’su
    • Hasar tarihi
    • Hasar saati
    • Hasar yeri
    • Hasarın mahiyeti
    • Tahmini hasar miktarı
    • Başvuru sahibi/sahiplerinin irtibat numaraları
    • Ekspertiz yapılacak rizikonun açık adresi ve irtibat numaraları

    Sadece hasar durumlarında değil her zaman arayarak iletişim kurabilirsiniz. Sorununuz ne olursa olsun, sormak istediklerinizi yada müşkül durumunuzu Türkiye Sigorta Müşteri Hizmetleri hattına iletebilirsiniz. Size en doğru ve hızlı şekilde yardım eder.

    Türkiye Sigorta ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek ve hizmet için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    ☎️ +90 (850) 202 20 20

    ☎️ Sigorta Fax:(0212) 355 64 64
    ✉️ [email protected]
    📍    Levent Mah. Çayır Çimen Sok. No:7 34330 Levent-Beşiktaş/İSTANBUL

    Türkiye Sigorta Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri : Pazartesi – Cuma günleri, saat 09:00 – 18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

    Türkiye Sigorta Müşteri Hizmetleri Şikayet

    Türkiye Sigorta müşteri hizmetlerine dair bir şikayet kaydı bulunamamıştır.