İçeriğe geç

Garanti BBVA

    Garanti BBVA müşteri hizmetleri kanallarını kullanarak bir çok işleminizi kolayca yapabilirsiniz. Nasıl olacağını makalemizden görebilirsiniz.

    Garanti BBVA Müşteri Hizmetleri

    Garanti BBVA müşteri hizmetleri telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı Garanti BBVA müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı Garanti BBVA müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Telefon dışında e-posta ve sosyal medya hesapları üzerinden de iletişim kurabilirsiniz. Garanti BBVA internet sitesinde bulunan e-posta destek linkini kullanarak onlara sorununuzu kolayca iletebilirsiniz. Dilerseniz iletişim adresini kullanarak doğrudan sorumlular ile görüşebilirsiniz. Garanti BBVA müşteri hizmetleri size her konuda yardımcı olacaktır. İnternet sitesine girerek burdan da iletişim kurabilirsiniz.

    Garanti BBVA Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    Garanti BBVA müşterileri destek almak için aşağıda verilen kanalları kullanabilir. Telefon ile arama, canlı destek, e-posta gönderme gibi yöntemler mevcutur. Ayrıca sosyal medya üzerinden takip ederek hem kuruluş ile ilgili bilgiler takip edilebilir, hem de iletişim kurulabilir. Garanti BBVA müşteri hizmetlerini arayarak her türlü sorunda destek alabilirsiniz. Garanti BBVA müşteri hizmetleri büyük bir titizlikle sorununuzu çözecektir. Hızlı bir şekilde tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden takip ederek son gelişmelerden haberdar olabilir yine bu hesaplara mesaj atarak müşteri hizmetleri departmanının sizinle iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz. E-posta göndererek size dönüş yapmalarını sağlayabilirsiniz. Ürünlerle ilgili sorun yaşamanız durumunda servis talep ederek evinize gelinmesini isteyebilirsiniz. Böylece cihazınızdaki sorun çözülebilir.

    Garanti BBVA ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek ve hizmet için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi

    ☎️ 444 0 333 / 0850 222 0 333

    ☎️ Müşteri İletişim Merkezi Yurt Dışı Arama: +90 444 0 333 / +90 850 222 0333

    ☎️ Anında Kredi Hattı: 444 0 335

    ☎️ Genel Müdürlük Telefon No: 0212 318 18 18

    ☎️ KOBİ Merkezi Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Hattı: 0216 585 02 19

    ☎️ Hizmet Sonrası Anket Hattı: 0216 709 05 44

    ✉️ Öneri Şikayet Formu için tıklayınız.

    ✉️  Bize Ulaşın

    📍  Levent Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 Beşiktaş 34340 İstanbul

    Garanti BBVA Kayıtlı Elektronik Posta Adresi: [email protected]

    Garanti BBVA Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri : Garanti BBVA müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

    Garanti BBVA Müşteri Hizmetleri Şikayet

    Garanti BBVA müşteri hizmetlerine dair bir şikayet kaydı bulunamamıştır. Garanti BBVA ile ilgili şikayet kaydı alınması durumunda sizinle buradan paylaşabiliriz.