İçeriğe geç

Odea Bank

    Odeabank, 2012 yılından bu yana hizmet vermektedir. Odea Bank bankacılık hizmeti verdiği müşterileri için çeşitli iletişim kanalları sunmaktadır. Bu kanalları makalemizde inceleyebilirsiniz.

    Odea Bank Müşteri Hizmetleri

    Odea Bank müşteri hizmetleri telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı Odea Bank müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Telefon destek hattı üzerinden aldığınız ürünlerle ilgili sorunlarınızı Türk Hava Yolları müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Telefon dışında e-posta ve sosyal medya hesapları üzerinden de iletişim kurabilirsiniz. Odea Bank internet sitesinde bulunan e-posta destek linkini kullanarak onlara sorununuzu kolayca iletebilirsiniz. Dilerseniz iletişim adresini kullanarak doğrudan sorumlular ile görüşebilirsiniz. Metlife müşteri hizmetleri size her konuda yardımcı olacaktır. İnternet sitesine girerek burdan da iletişim kurabilirsiniz.

    Odea Bank Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    Odea Bank müşterileri destek almak için aşağıda verilen kanalları kullanabilir. Telefon ile arama, canlı destek, e-posta gönderme gibi yöntemler mevcutur. Ayrıca sosyal medya üzerinden takip ederek hem kuruluş ile ilgili bilgiler takip edilebilir, hem de iletişim kurulabilir. Odea Bank müşteri hizmetlerini arayarak her türlü sorunda destek alabilirsiniz. Odea Bank müşteri hizmetleri büyük bir titizlikle sorununuzu çözecektir. Hızlı bir şekilde tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden takip ederek son gelişmelerden haberdar olabilir yine bu hesaplara mesaj atarak müşteri hizmetleri departmanının sizinle iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz. E-posta göndererek size dönüş yapmalarını sağlayabilirsiniz. Ürünlerle ilgili sorun yaşamanız durumunda servis talep ederek evinize gelinmesini isteyebilirsiniz. Böylece cihazınızdaki sorun çözülebilir.

    Odea Bank ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek ve hizmet için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    Odea Bank

    ☎️ 444 8 444

    ☎️ +90 212 304 84 44

    ✉️ Bize Ulaşın Formu

    📍    Esentepe Mahallesi Büyükdere Cad. Levent 199 Apt. No:199/119 Şişli/İstanbul

      OdeaBank İnternet Sitesi İçin Buraya Tıklayınız.

    Odea Bank Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri : Odea Bank müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

    Odea Bank Müşteri Hizmetleri Şikayet

    Odea Bank müşteri hizmetlerine dair bir şikayet kaydı bulunamamıştır. Odea Bank ile ilgili şikayet kaydı alınması durumunda sizinle buradan paylaşabiliriz.