İçeriğe geç

Yapı Kredi

    Yapı ve Kredi Bankası, 1944 yılında İstanbul’da Kazım Taşkent tarafından kurulmuş bir bankadır. Yapı Kredi olarak bilinen Yapı Kredi Bankası Türkiye’nin ilk özel bankasıdır. Yapı Kredi Bankası 2021 yılı itibarıyla 804 şube ve 15.500 çalışana ulaşmıştır. Yapı Kredi Bankası, Türkiye’nin en büyük üçüncü özel bankası konumundadır.

    Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri

    Yapı Kredi  Bireysel Müşteri İletişim Merkezi ile şubeye gitmeden kolayca bankacılık hizmetlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede tüm bankacılık işlemlerinizi zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bireysel Müşteri İletişim Merkezine ulaşmak için bir telefona ihtiyacınız vardır. Sadece bir telefon ile kolayca işleminizi halledebilirsiniz. Üstelik Türkiye’nin her yerinden ve yurtdışından ulaşabilirsiniz. Yapı Kredi müşteri himetlerini haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. Kesintisiz hizmet sunmaktadır. Uzman bir ekip size hizmet sunar. Sabit telefonlardan yada gsm numaranız ile arama yapabilirsiniz. Yapı Kredi müşteri hizmetlerini aradığınızda sabit telefon ile arama yapıyorsanız şehir içi, gsm operatöründen arama yapıyorsanız kullandığınız gsm operatörünün belirlediği konuşma ücreti üzerinden ödeme yaparsınız.

    Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası, Mail & İletişim Adresi

    Yapı Kredi müşteri hizmetleri hattı üzerinden aldığınız bankacılık hizmeti ile ilgili sorunlarınızı müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Bunun dışında müşteri hizmetleri hattı üzerinden çoğu bankacılık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Çoğu bankacılık hizmetini Yapı Kredi şubelerine gitmeden hızlı ve pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Yapı Kredi müşteri hizmetleri hattına farklı yollardan ulaşabilirsiniz. Sizin için destek ve hizmet alabileceğiniz bir çok kanaldan iletişim kurma imkanı sunulmuştur. Bunların arasında telefon, whatsapp üzerinden iletişim, e-posta, sosyal medya hesapları bulunmaktadır. Size kolay gelen yöntemi seçerek hizmet alabilirsiniz.

    Yapı Kredi ile ilgili her türlü öneri, şikayet ve destek ve hizmet için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

    ☎️ 444 0 444 / 0850 222 0 444 Bireysel Müşteri İletişim Merkezi
    ☎️ +90 850 222 0444 Yapı Kredi WhatsApp Telefon No
    ☎️ +90 (212) 339 70 00 Genel Müdürlük Telefon No
    ☎️ +90 (262 ) 647 10 00 Bankacılık Üssü Telefon No
    ✉️  Bize Yazın
    📍  Yapı Kredi Plaza D Blok 34330 Levent – Beşiktaş – İstanbul

    Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri : Hafta içi 09.00-12.30 ve 13.30-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

    Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri Şikayet

    Yapı Kredi müşteri hizmetlerine dair bir şikayet kaydı bulunamamıştır.

    Etiketler: